Beernem

Zuiddammestraat 8

Genieten van de rust in deze gezellige halfopen bebouwing in Beernem. Dat doe je in deze tijdloze koppelwoning met tuin.

bekijk foto's   meer info

Ieper

Oude Kortrijkstraat

Hou je van een tijdloze architectuur? Dan is een van deze woningen in Ieper wellicht iets voor jou! De woningen zijn slim ingedeeld, zo wordt iedere vierkante meter van de bewoonbare oppervlakte optimaal benut! Je kan er gezellig vertoeven in de ruime leefruimte met open keuken. Op het verdiep vinden we drie slaapkamers en badkamer met douche en bad terug. Stel zelf je afwerking samen bij onze leveranciers. Volgens jouw smaak en budget. Iets voor jou?

bekijk foto's   meer info

Waardamme

Veldhoekstraat 122

Je houdt van landelijke woningen met hedendaags comfort? Misschien zijn deze nieuw te bouwen woningen wel je eindbestemming? Gezellig samen zijn kan in de ruime open leefruimte met keuken. De afwerking kies je geheel volgens je eigen smaak bij onze leveranciers.

bekijk foto's   meer info

Waardamme

Veldhoekstraat 122

Sfeer en charme. Dat vind je in deze nieuw te bouwen halfopen pastorijwoningen perfect voor gezinnen. Wij bouwen deze woningen instapklaar, jij kiest de afwerking bij onze leveranciers.

bekijk foto's   meer info

Poperinge

Koestraat 31

Zuivere, strakke lijnen en energiezuinige technieken. Maak kennis met deze moderne nieuwbouwwoningen op een boogscheut van het centrum. Met een inpandige garage, open leefruimte en keuken boet je absoluut niet in aan ruimte. Het verdiep bestaat uit drie mooie slaapkamers, badkamer met bad en douche en een apart toilet.

bekijk foto's   meer info

Langemark

Papaverweg 8

Geniet van de rust en landelijke architectuur op een unieke locatie. Wonen is genieten van het leven. Dat doe je in deze nieuwe woningen met volle goesting. En dat is niet toevallig. Deze nieuwe woonsite combineert het beste van twee werelden: de luxe en comfort van deze tijd.

bekijk foto's   meer info

Langemark

Papaverweg 8

Hedendaags comfort in een strak jasje. Dat vind je in deze nieuw te bouwen halfopen moderne woningen perfect voor gezinnen. Wij bouwen deze woningen instapklaar, jij kiest de afwerking bij onze leveranciers.

bekijk foto's   meer info

Dadizele

Kortrijksestraat 134

Zuivere, strakke lijnen en energiezuinige technieken. Maak kennis met deze strakke halfopen nieuwbouwwoningen in Dadizele. Sleutel-op-de-deur.

bekijk foto's   meer info

Gits

Stationstraat 86

Langs de Stationstraat in Gits realiseren we een kleinschalige verkaveling met vier ruime loten bouwgrond voorzien voor een open bebouwing.

bekijk foto's   meer info

Bredene

Duinenstraat 205

Strak, stijlvol, tijdloos en luchtig. De mooie contrasten tussen de lichte gevel, de duurzame donkere en houten materialen zorgen voor een uitnodigende look in deze halfopen moderne woningen in Bredene.

bekijk foto's   meer info

Ardooie

Meulebeeksestraat 25

Gelegen in de schaduw van natuurdomein 't Veld vinden we deze bouwgrond terug. Hier kan je genieten van de natuur en het bos zonder in te boeten op vlak van mobiliteit. De snelweg en stadscentra bereik je door slechts enkele minuten te rijden.

bekijk foto's   meer info

Roeselare

Nachtegaalstraat

Zuivere, strakke lijnen en energiezuinige technieken. Maak kennis met deze moderne nieuwbouwwoning op een boogscheut van het centrum.

bekijk foto's   meer info

Kortemark

20ste Liniestraat 20

Sfeer en charme. Dat vind je in deze pastorijwoningen vlakbij het centrum van Zarren. De charmante gevels met mooie landelijke details is slechts een voorproefje. Binnenin geniet je van ruimte en gezelligheid. Je komt er heerlijk tot rust.

bekijk foto's   meer info

De Haan

Driftweg 98

Rustig wonen in een groene en kindvriendelijke omgeving en op een boogscheut van de duinen en het strand, de golfclub en het centrum. Dit zijn slechts enkele troeven die de nieuwe verkaveling in petto heeft!

bekijk foto's   meer info

Ichtegem

Kortemarkstraat 1

Geniet van het leven, de kinderen, vrienden en buren in deze gemoedelijke woonwijk in het rustige Ichtegem. Ontdek de kavels bestemd voor open bebouwing in deze nieuwe, kleinschalige woonbuurt.

bekijk foto's   meer info

Wij kopen je grond of pand

Op zoek naar een partner om uw grond of site te verkopen of ontwikkelen? Laat het ons weten.

Op zoek naar bouwgrond?
Op HECTAAR.BE vind je een mooi aanbod.

Gronden te koop »