Wat is een stedenbouwkundig attest en waarom is het belangrijk?

09/01/2019 - Jolien Borra

Een stedenbouwkundig attest is een document dat moet worden aangevraagd voordat men een aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning of verkavelingsvergunning kan indienen. Het attest wordt door het college van burgemeester en schepenen afgeleverd en kan meer zekerheid bieden over de mogelijke bestemmingen en de haalbaarheid van een project.

lees meer

elementen waarde bouwgrond

Elementen die de waarde van bouwgrond bepalen

27/10/2018 - Jolien Borra

Een bouwgrond aankopen is een grote investering. Er bestaan echter geen algemene prijzen voor bouwgronden. Integendeel, er zijn vele elementen die invloed hebben op de waarde van het stuk grond dat je voor ogen hebt. Maar hoewel de prijs van een stuk grond verschilt van gewest tot gewest, van provincie tot provincie en van gemeente tot gemeente, toch is er een gelijke: in het algemeen zijn de prijzen tijdens de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen.

lees meer

Grond of pand ter beschikking? Op deze manieren kan je met Landmaat samenwerken!

21/08/2018

Bij Landmaat doen we aan projectontwikkeling. Dat wil zeggen dat je bij ons terecht kan voor alles wat te maken heeft met braakliggende gronden, afbraakpanden, bouwpercelen en ingesloten gronden die in aanmerking komen om te verkavelen en te bebouwen. In het algemeen kunnen we op twee verschillende manieren te werk gaan.

lees meer

Even voorstellen: Jolien Borra, dossierbeheerder bij Landmaat

06/08/2018 - Jolien Borra

Als je recent de Facebookpagina van Landmaat gevolgd hebt, dan heb je wellicht een nieuw gezicht zien passeren. Laat ik me daarom even voorstellen. Mijn naam is Jolien Borra. Ik ben 25 jaar, afkomstig uit het landelijke Aartrijke en sinds kort werkzaam bij Landmaat als dossierbeheerder. Aangenaam!

lees meer

Van meubels tot projectontwikkeling: het groeiverhaal van zaakvoerder Miguel

12/06/2018 - Miguel Van den Bossche

Mijn naam is Miguel Van den Bossche en ik ben zaakvoerder van Landmaat nv. Officieel ben ik sinds twee jaar ondernemer, maar uiteraard start mijn verhaal veel vroeger. Tien jaar om precies te zijn.

lees meer

Wij kopen je grond of pand

Op zoek naar een partner om uw grond of site te verkopen of ontwikkelen? Laat het ons weten.

Op zoek naar bouwgrond?
Op HECTAAR.BE vind je een mooi aanbod.

Gronden te koop »