Grond of pand ter beschikking? Op deze manieren kan je met Landmaat samenwerken!

21/08/2018
Door

Bij Landmaat doen we aan projectontwikkeling. Dat wil zeggen dat je bij ons terecht kan voor alles wat te maken heeft met braakliggende gronden, afbraakpanden, bouwpercelen en ingesloten gronden die in aanmerking komen om te verkavelen en te bebouwen. In het algemeen kunnen we op twee verschillende manieren te werk gaan.

Een eerste mogelijkheid is dat Landmaat de grond opkoopt om er daarna een project op te realiseren of om te verkavelen. Wij werken daarvoor steeds in een stappenproces dat in het verleden al meerdere keren zijn grote meerwaarde heeft bewezen.

In de eerste fase gaan we de dialoog aan. Wat zijn jouw wensen? Wat kunnen we voor jou betekenen? Gaan we een project realiseren of gaan we verkavelen? Wat zijn jouw doelstellingen? Daarop volgend maken we grondige studies van de site en de verschillende pistes. Wat is er mogelijk? Wat kan er gerealiseerd worden? Ten derde maken we een onderbouwd voorstel dat zowel de mogelijkheden en de daaraan verbonden prijs omvat. Belangrijk daarbij is dat we steeds een bedrag uitspreken onder de voorwaarde dat we een vergunning krijgen. De materie is op vandaag bovendien dusdanig complex geworden waardoor een eerste visie opmerkelijk kan wijzigen in latere fases van het project omdat er allerlei bevoegde instanties hun advies moeten verlenen. We staan met de visie van de bouwmeester, de nieuwe codextrein en de bouwstop immers voor een nieuwe revolutie bij het realiseren van projecten. Wanneer we een akkoord bereiken, gaan we realiseren! We engageren ons om steeds transparant te zijn tegenover de grondeigenaar en andere betrokken partners. Na het verkrijgen van de vergunningen, communiceren we ook met de notarissen. Ook zij zijn intussen vertrouwd met onze werkwijze. Dit stappenplan helpt ons bij het bereiken van ons ultieme doel: tevredenheid. Bij Landmaat hechten we immers enorm veel belang aan vertrouwen en discretie; en dat valt enkel te bereiken met een vlekkeloos verloop van onze samenwerking.

Een tweede mogelijkheid waarvoor je bij ons terecht kan is het werken onder een recht van opstal. Een recht van opstal is een klassieke vorm van constructie om een onroerend goed te bouwen in combinatie met een vennootschap. Binnen deze constructie kijken wij voor de vergunningen en verkrijgen we de volmacht om op jouw grond te bouwen. Ook dit is een veelgevraagde samenwerkingsvorm waarbij er talloze mogelijkheden zijn.

Meer weten? Contacteer miguel@landmaat.be voor meer informatie tijdens een informatief gesprek!

Over

Mijn naam is Miguel Van den Bossche en ik ben zaakvoerder van Landmaat nv. Ik ben 37 jaar en vader van drie prachtige kinderen.

miguel@landmaat.be

Wij kopen je grond of pand

Op zoek naar een partner om uw grond of site te verkopen of ontwikkelen? Laat het ons weten.

Op zoek naar bouwgrond?
Op HECTAAR.BE vind je een mooi aanbod.

Gronden te koop »